';
side-area-logo

Over mij

Ontdek Body and Mind Alkmaar

Wie ben ik

Ik ben Majella Korthouwer, gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach, yogadocente en parttime contractmanager bij de gemeente Haarlem.

Na het VWO koos ik voor de studie Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Deze keuze maakte ik omdat ik ben opgevoed met het idee ‘een echt vak te kiezen’. Als ik mezelf beter had gekend en meer naar mijn eigen hart had geluisterd had ik een andere studie gekozen, meer mensgericht.

Na mij studie heb ik verschillende functies in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid bekleed. Uiteindelijk merkte ik dat ik hier niet gelukkig in was. Kwam vaak na mijn werk uitgeblust uit mijn werk, sliep slechter en mijn sprankeling ging er vanaf. Lange tijd dacht ik “kaken op elkaar en doorgaan”. Dit omdat ik niet uit mijn ‘gouden kooi’ durfde te stappen en omdat ik bang was andere teleur te stellen en dat ik niet goed genoeg zou zijn.

Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven ging de knop om en ben ik meer naar mijzelf gaan luisteren. Wat wil ik? Waar word ik vrolijk van en wat geeft mij energie! Het leven is te mooi en te kort om niet te doen waar je blij van wordt!

Ik doe nu wat ik super leuk vind. Yogalessen geven en mensen begeleiden om weer lekker in hun vel te zitten. Ik ben steeds meer vanuit mijn hart gaan leven. Meer gaan luisteren naar wat wil ik. Meer balans en passie in mijn leven. Nu voel ik mij gelukkiger en vitaler dan ooit. Dit gun ik jou ook!

Over mijn coaching

Onze leefstijl in de moderne maatschappij haalt ons uit balans. Dit berooft ons van onze energie, geluk en gezondheid. Dit uit zich vaak het eerst in fysieke klachten en ziektes. Mijn belangrijkste missie is om jouw gezondheid, vitaliteit en geluk te vergroten.

Jouw gezondheid & geluk

De huidige maatschappij vraagt veel van ons tegenwoordig. Keuzes in overvloed. Informatie in overvloed. Veel zitten en veel pc-, tablet-, telefoon- en televisiegebruik. Tijd te kort. Druk druk druk. Prestatiedruk en deadlines. We leggen onszelf veel moeten op, om maar te zwijgen over de verwachtingen van anderen waaraan we graag willen voldoen. Ziektes, Stress, burn-out, depressieve gedachten en gevoelens, keuzeproblematiek, conflicten en overgewicht liggen op de loer.

Jezelf staande houden in deze snelle maatschappij, in contact blijven met je authentieke zelf, goed zorgen voor je lichaam en geest en datgene doen waar jij echt blij van wordt, is een kunst, een levenskunst.

Dan komt er het moment dat je het vertrouwen in je lichaam bent kwijtgeraakt. Je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet meer welke stappen te zetten. Wat wil jij NU ECHT anders gaan doen? Wat GA jij nu echt anders doen? Wat zijn je doelen? Waar word jij blij van? Wat is jouw volgende stap?

Ik help je weer regie te krijgen over je belangrijkste kapitaal, je gezondheid. Meer balans waardoor jij fysiek sterk, gezond en gelukkig bent. Investeren in jezelf leidt tot meer energie in je lijf, verbeteren van je immuunsysteem, meer ontspanning en geluk in je leven.

Layer
Layer

Content

Heb je interesse in een proefles of een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op om een eerste afspraak in te plannen.

Contact

Heb je interesse in een proefles of een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op om een eerste afspraak in te plannen.

Yoga, leefstijl & vitaliteitscoaching

Op de sfeervolste plek van Alkmaar

© 2020 Body and
Mind Alkmaar

Neem contact op

06 241 384 42
info@bodyandmind-alkmaar.nl

Adres

Steijnstraat 3
1814 DA Alkmaar