';
side-area-logo

Over mij

Ontdek Body and Mind Alkmaar

Wie ben ik

Ik ben Majella Korthouwer, gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach, yogadocente en contractmanager bij de gemeente Haarlem. Ik ben afgestudeerd Bestuurskundige aan de Rijksuniversiteit van Leiden en heb verschillende functies in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid bekleed. De laatste jaren ben ik steeds meer vanuit mijn hart gaan leven. Meer gaan luisteren naar wat wil ik. Nu voel ik mij gelukkiger en vitaler dan ooit. Dit gun ik jou ook!

Over mijn coaching

Onze leefstijl in de moderne maatschappij haalt ons uit balans. Dit berooft ons van onze energie, geluk en gezondheid. Dit uit zich vaak het eerst in fysieke klachten en ziektes. Mijn belangrijkste missie is om jouw gezondheid, vitaliteit en geluk te vergroten.

Jouw gezondheid & geluk

De huidige maatschappij vraagt veel van ons tegenwoordig. Keuzes in overvloed. Informatie in overvloed. Veel zitten en veel pc-, tablet-, telefoon- en televisiegebruik. Tijd te kort. Druk druk druk. Prestatiedruk en deadlines. We leggen onszelf veel moeten op, om maar te zwijgen over de verwachtingen van anderen waaraan we graag willen voldoen. Ziektes, Stress, burn-out, depressieve gedachten en gevoelens, keuzeproblematiek, conflicten en overgewicht liggen op de loer.

Jezelf staande houden in deze snelle maatschappij, in contact blijven met je authentieke zelf, goed zorgen voor je lichaam en geest en datgene doen waar jij echt blij van wordt, is een kunst, een levenskunst.

Dan komt er het moment dat je het vertrouwen in je lichaam bent kwijtgeraakt. Je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet meer welke stappen te zetten. Wat wil jij NU ECHT anders gaan doen? Wat GA jij nu echt anders doen? Wat zijn je doelen? Waar word jij blij van? Wat is jouw volgende stap?

Ik help je weer regie te krijgen over je belangrijkste kapitaal, je gezondheid. Meer balans waardoor jij fysiek sterk, gezond en gelukkig bent. Investeren in jezelf leidt tot meer energie in je lijf, verbeteren van je immuunsysteem, meer ontspanning en geluk in je leven.

Layer
Layer

Content

Heb je interesse in een proefles of een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op om een eerste afspraak in te plannen.

Contact

Heb je interesse in een proefles of een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op om een eerste afspraak in te plannen.

Yoga, leefstijl & vitaliteitscoaching

Op de sfeervolste plek van Alkmaar

© 2020 Body and
Mind Alkmaar

Neem contact op

06 241 384 42
info@bodyandmind-alkmaar.nl

Adres

Steijnstraat 3
1814 DA Alkmaar